31 Mart 2019’da Mahalli İdareler Seçimleri için 18 bin 157 seçmenin oy kullanacağı Atatürk Mahallesi’nde muhtarlık yarışı sürüyor. Mevcut Muhtar Bilal Tokuç’un da bulunduğu yarışta, adaylar arasından en göze çarpan isim ise Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Recep Ar oldu. Geçtiğimiz haftalarda Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği’nde seçim faaliyetlerine başlayan Muhtar Adayı Ar, bu kez mahallesinde bulunan Karslılar ile bir araya geldi.

BAŞARILAR DİLEDİ

20 Ocak Pazar günü saat 19:00’da Dernek Lokali’nde düzenlenen programa AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Karadeniz, Dernek Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Muhtar Adayı Ar’ı ise dernek yönetimi adına Kapaklı Karslılar Derneği Başkanı Yavuz Ünlü karşıladı. Ziyaretlerinden dolayı muhtar adayı ve azalarına teşekkür eden Dernek Başkanı Ünlü, Ar ve ekibine başarılar diledi. 

‘’HİZMET YAPMAK İSTİYORUM’’

Dernek Başkanı ardından Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Recep Ar söz aldı. Kendini tanıtarak sözlerine başlayan Muhtar Adayı Ar, Atatürk Mahallesi’nde birçok projesi olduğunu belirtti. Ayrıca bir vatandaş olarak da mahalleye birçok şey kattığını vurgulayan Ar, ‘’Yılardır ikamet ettiğim mahallemde, sokak sokak dolaşarak tüm eksikleri gördüm ve bunları tamamlamak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Hepiniz benim mahalle komşumsunuz ve çoğunuz inandığım birçok şeyi yapabileceğime inanır. Ben hizmet yapmak istiyorum. Mahallemizde bulunan bazı projelerin altında imzam vardır. Örneğin Hacılar Çeşmesi’ne kadar olan yoldaki aydınlatmalar için bir mahalleli olarak canla başla mücadele ettim. Bugün orada insanlar aydınlık bir sokak görüyorsa bunun mimarı benim.’’ diye konuştu.

‘’GELİRİ OLMAYAN AİLELER İÇİN BİR FON OLUŞTURACAĞIM’’

Atatürk Mahallesi için hazırladığı projelerden bahseden Ar, ‘’Benim önceliğim parklar, yollar, aydınlatma ve mahallemde durumu olmayan ailelere ulaşmak olacak. Bir de yardım fonu oluşturmak istiyorum. Öncelikle muhtarlığımızı bir kulübeden kurtaracağız. Güzel bir ofiste, vatandaşlarımızın hizmeti için geniş bir alanda işlemlerinizi yapacağım. Ardından orada bir bölme oluşturarak giymediğimiz elbiseleri, kıyafetleri ve eşyaları toplayacağız. İhtiyacı olan mahalle sakinlerimiz de gizlilik esası çerçevesinde buraya gelecek ve üzerine olanı alıp gidebilecek. Tamamen güvene dayalı bu fonu bizzat takip edeceğim. Durumu olmayan kimsenin açta, açıkta kalmasını istemiyorum. En azından benim yönetimimdeyken bu böyle olmayacak.’’ dedi.

Son olarak kendilerini dinlediği için dernek üyelerine ve yönetime teşekkür ederek sözlerini noktalayan Muhtar Ar, konuşmalarının ardından azalarını tanıttı. Toplantı sonu vatandaşlarla konuşan Muhtar Adayı Ar, onların sorunlarını dinledi ve destek sözü aldı.