Muhtar adaylarının sahaya indiği şu günlerde, Bahçelievler Mahallesi Muhtarlığı için kolları sıvayan  Muhammet Özcan adaylığını duyurdu. Yayınladığı yazılı basın açıklamasında ‘’Bu yarışta ben de varım’’ diyen Muhammet Özcan, diğer adaylara göre seçim yarışına 2 – 0 önde başladığını iddia etti.

‘’MAHALLEMİN SORUNLARINI BİLİYORUM’’

Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Muhammet Özcan, yayınladığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’ 20 yıldır Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet ediyorum. Pazarcı olduğum için diğer adaylara göre seçim yarışına 2 – 0 önde başlayacağımı düşünüyorum. 20 yıldır bu mahallede vatandaşlarımız ile iç içeyim. Diğer adaylara nazaran mahallemizi ve sorunlarını iyi tanıdığımı düşünüyorum. Bu nedenle 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı’yım. Siz değerli hemşehrilerimden destek bekliyorum.’’ dedi.

MUHAMMET ÖZCAN KİMDİR?

21 Ocak 1975’te Samsun ilinin Kavak ilçesinde dünyaya gelen Muhammet Özcan, 1999 yılında Kapaklı Bahçelievler Mahallesi’ne taşınmıştır. Pazarcılık yapan Muhammet Özcan, evli ve 3 çocuk babasıdır.