Kapaklı Kastamonulular eski Dernek Başkanı Servet Albayrak, düzenlediği kahvaltı programında basın mensuplarını ağırladı. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan mahalli idare seçimlerinde İsmetpaşa Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıklayan Albayrak, ‘’Muhtar adayı değil, hizmet adayıyız.’’ dedi.

Kapaklı Kastamonulular eski Dernek Başkanı Servet Albayrak, 4 Kasım Pazar günü saat 10:30’da Barış Kafe’de kahvaltı programı düzenledi. Toplantıda konuşan Albayrak, İsmetpaşa Mahalle Muhtar Adayı olduğunu açıkladı. İsmetpaşa Mahallesi için yeni projelerinin olduğunu belirten Albayrak, vatandaş ile yöneticiler arasında bir köprü olacağını söyledi.

‘’YAPILMASI GEREKEN NE VARSA MÜCADELE EDECEĞİZ’’

İsmetpaşa Mahallesi için canla başla çalışacağını kaydeden Albayrak, ‘’Ben hayatımda siyaset yapmış bir insan değilim. Sıradan bir mahalleliyim ve mahallem için yola çıktım. Mahallem için yapılması gereken ne varsa, bunlar için bürokrasi zemininde mücadele edeceğiz. ‘’ dedi. Mevcut muhtarların sadece evrak vermekle yetindiğini belirten Albayrak, ‘’Bence muhtarlık bu değil. Muhtarlığı açıp, evrak vererek ve öylece eve giderek muhtarlık yapılmaz. Muhtar dediğiniz kişinin belediyede, kaymakamlıkta ve her türlü sosyal aktivitede öncü olması lazım. Nitekim bunu burada görmedik ve inşallah bize nasip olur.’’ İfadelerini kullandı.

SERVET ALBAYRAK KİMDİR?

1973 Kastamonu doğumlu Servet Albayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini Kastamonu’da tamamladı. 2008 yılından beri Kapaklı İsmetpaşa Mahallesi’nde yaşamakta olan Albayrak, evli ve 3 çocuk babasıdır.