Sinoplular tarafından sıcak karşılanan Ar, seçilmesi halinde yapacağı projelerden bahsetti. Gerçekleşen ziyarette Muhtar Adayı Recep Ar’ın yanı sıra azaları da yer aldı. Vatandaşların taleplerini dinleyen Recep Ar, kendilerinden destek beklediğini dile getirdi. 

‘’SİZLER BENİM KOMŞULARIMSINIZ’’

Düzenlediği toplantıda kendisini tanıtarak sözlerine başlayan Muhtar Adayı Recep Ar, ‘’Yıllardır siz değerli komşularımla birlikte aynı mahallede oturuyoruz. Sizler benim mahalle komşularımsınız ve beni tanıyorsunuz. Ben aslen Samsunluyum, fakat aslında Sinopluyum, Karslıyım ve Trakyalıyım. Ben muhtar adayı bile olmadan mahallesindeki birçok projeye imza atmış bir kardeşinizim. Bunlara örnek olarak Hacılar Çeşmesi yolundaki elektrik direklerini gösterebilirsiniz. Bu yolun aydınlatılmasına bir vatandaş olarak katkılarım olmuştur. İçinizde bu mücadeleme tanık olan komşularım da bulunuyor, ben bu aydınlatmalar için canla başla mücadele ettim.’’ dedi.

‘’GELİRİ OLMAYAN AİLELER İÇİN BİR FON OLUŞTURACAĞIM’’

Atatürk Mahallesi için hazırladığı projelerden bahseden Ar, ‘’Benim önceliğim mahallemizin bir kulübeden yönetilmesini engellemek. Bildiğiniz gibi 120 bin nüfuslu ilçemizin en büyük mahallelerinden olan Atatürk Mahallesi hala bir konteynırdan yönetiliyor. Ben öncelikle bunu engelleyeceğim. Vatandaşlarımızın geleceği, oturup derdini anlatabileceği bir ofis yapacağım. Ardından bu ofisin bir bölümünü durumu olmayan vatandaşlar için hazırlamış olduğum kampanyaya ayıracağım. Bunun dışında önceliğim parklar, yollar ve sosyal alanlar için mücadele etmek olacak.’’ İfadelerini kullandı.

‘’KİMSE AÇIKTA KALMASIN İSTİYORUM’’

Durumu olmayan vatandaşlar için hazırladığı projenin detaylarından da bahseden Muhtar Adayı Ar, ‘’Bir de yardım fonu oluşturmak istiyorum. Yeni ofisimizde bir bölme oluşturarak giymediğimiz elbiseleri, kıyafetleri ve eşyaları toplayacağız. İhtiyacı olan mahalle sakinlerimiz de gizlilik esası çerçevesinde buraya gelecek ve üzerine olanı alıp gidebilecek. Tamamen güvene dayalı bu fonu bizzat takip edeceğim. Durumu olmayan kimsenin açta, açıkta kalmasını istemiyorum. En azından benim yönetimimdeyken bu böyle olmayacak.’’  Diye konuştu.