Adaylığını duyurduğundan beri dernekleri gezerek vatandaşlardan destek talep eden Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Recep Ar, 27 Ocak Pazar günü saat 19:00’da Kapaklı Samsun Vezirköprülüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne konuk oldu. Dernek Başkanı Rasim Yeşilova ve dernek üyeleri tarafından sıcak karşılanan Ar, vaatlerini dile getirerek vatandaşlardan oy istedi.

‘’KAZANAN MAHALLEMİZ OLSUN’’

Programın açılış konuşmasını Kapaklı Samsun Vezirköprülüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rasim Yeşilova gerçekleştirdi. Muhtar Adayı Recep Ar ve ekibine çıkmış oldukları yolda başarılar dileyen Yeşilova, ‘’Recep kardeşimize ve azalarına canı gönülden başarılar diliyorum. Kazanan mahallemiz olsun.’’ dedi.

‘’7 GÜN 24 SAAT SIKINTILARINIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIM’’

Başkan Yeşilova’nın ardından Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Recep Ar söz aldı. Kendini tanıtarak sözlerine başlayan Muhtar Adayı Recep Ar, ‘’Öncelikle temiz ve yaşanabilir bir mahalle yaratmak istiyorum. Yılardır ikamet ettiğim mahallemde, sokak sokak dolaşarak tüm eksikleri gördüm ve bunları tamamlamak için elimden geleni yapacağım. Muhtar kelimesi seçilmiş anlamını taşır. Muhtar başınız dara düştüğünde mahallenizde kapısını çalacağınız ilk kişidir. Bu yüzden beni seçmeniz halinde 7 gün 24 saat sizlerin sıkıntılarını gidermek için çalışacağıma söz veriyorum.’’ İfadelerini kullandı.

‘’ERZAK PAKETLERİ İLE FAKİR AİLELERE ULAŞACAĞIM’’

Projelerinden bahseden Ar, ‘’Benim önceliğim parklar, yollar, aydınlatma ve durumu olmayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak olacak. Parklar, yollar ve aydınlatma için elimden gelen tüm mücadeleyi vereceğim fakat ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak konusunda elimden geleni ardıma koymayacağım. Bunun için bir yardım fonu oluşturmayı ve iş adamlarımızın desteği ile bunu mahallemizden başlayarak tüm ilçemize yaymayı düşünüyorum. Örneğin sizin gibi iş adamlarının vermiş olduğu desteklerle erzak paketleri oluşturup, fakir ailelere ulaşmayı hedefliyorum. ‘’ dedi.

‘’DESTEK BEKLİYORUM’’

Ardından üyelerden destek beklediğini vurgulayan Muhtar Adayı Ar, ‘’Muhtar adaylığımdan önce mahallemde birçok soruna çözüm buldum. Örneğin Hacılar Çeşmesi olarak tabir ettiğimiz mevkide iki katlı evler vardı. Bu evler benim de içinde bulunduğum civar sakinlerince rahatsızlık oluşturuyor, içinde birçok suç işleniyordu. Bunun için ilgili makamlara dilekçeler vererek bizzat ilgilendim. Sonunda o evler yok oldu. Yıldız Caddesi’ndeki aydınlatmalar için de TREDAŞ ile birçok kez yazıştım ve direklerimizin yolu aydınlatmasını sağladım. Şimdi soruyorum size, bir vatandaş olarak bunları yapmışsam muhtar olarak neler yapabilirim? Bu yüzden bugün sizlerden destek beklediğimi özellikle söylemek isterim. Bugün, mahallemiz için el ele verme zamanı. ‘’ diyerek konuşmasını noktaladı.

Ar’ın konuşmalarının ardından azaları birer birer kendilerini tanıttı. Dernek üyelerinin de söz hakkı aldığı programda vatandaşların derdini dinleyen Ar, göreve gelmesi halinde bunları çözüme kavuşturmak için çalışacağını kaydetti.