Kapaklı Gazetesi - S.S. 41 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi kongresinde, kooperatif başkanlığı görevine Levent Çiftçi seçildi.

Tek liste ile gerçekleşen seçimlerde S.S. 41 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İlyas Akdiş aday olmadı. Kongreye Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As ve kooperatif üyeleri katılım sağladı.

“KAPAKLI’NIN YARINLARINI DÜŞÜNMELİYİZ”

Üyelerin oy birliği ile S.S. 41 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığına seçilen Levent Çiftçi, üyelere teşekkür etti. Çiftçi, “Kapaklı gelişen bir ilçemiz ve biz bu ilçenin taşımacılık sisteminde önemli bir yer alıyoruz. Vatandaşlarımız ve esnaflarımız için seçilen yönetimim ile birlikte çalışmaya hazırım. Kapaklı’nın yarınlarını düşünerek hareket etmek zorundayız. Eksiklerimizi daha hızlı gidererek vatandaşımıza hizmet etmenin mutluluğu içinde olacağımıza, esnafımızın menfaatini korumaya ekibimle söz verdik. Şimdiden yönetimdeki arkadaşlarıma ve esnafımıza hayırlı olsun.” dedi.

Levent Çiftçi başkanlığındaki yeni kooperatif yönetiminde şu isimler yer aldı: Zafer Akdiş, Ümit Alıncak, Gökhan Tunç ve Öner Çifci.

Kapaklı’da hafta sonu kesinti yaşanacak Kapaklı’da hafta sonu kesinti yaşanacak