Kapaklı Gazetesi - Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Yönetimi, Kapaklı’da bulunan esnafları ziyaret etti. Kapaklı Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısının ilk oturumu sırasında gerçekleşen ziyaretlerde, MHP’li meclis Üyeleri Feyzullah Yorulmaz, Serkan Genç ve Emrah Sevinç’in de bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Ziyaretler esnasında MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün’e yönetimi, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Feyzullah Yorulmaz, Serkan Genç , Emrah Sevinç, Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Mert Bulut ve partililer eşlik etti. Pınar Bulvarı’ndaki esnafları tek tek ziyaret eden İlçe Başkanı Çağlar Bütün, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

ALİ ARAS’A BİR TEPKİ Mİ?

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Danıştay’ın ‘Öğrenci Andı’ ile ilgili verdiği kararın ardından, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün ile AK Partili meclis üyesi Ali Aras arasında ciddi bir polemik yaşanmıştı. MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün’ün, Aras’ı istifaya davet etmesinin ardından, Ali Aras’tan da benzer bir açıklama gelmişti. MHP’li hiçbir meclis üyesinin Kapaklı Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısına katılmayışı da, bu gerginliğin sürdüğüne dair sinyaller verdi. Kulislerden gelen bilgilere göre, MHP'nin Ali Aras'ın komisyonlara girmesine karşı çıktığı ve Ali Aras'ın komisyonda görev alacağının belirtilmesi üzerine meclis toplantısına katılmama kararı aldıkları öğrenildi.