Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak önderliğinde 11 ilçe belediye başkanı, Zeytin Dalı Harekâtı'nda görev alan Mehmetçiğe destek vermek için Gaziantep’e gitti.

Aralarında Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın da bulunduğu 11 ilçe belediye başkanı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadır Albayrak’ın önderliğinde Gaziantep’e gitti. Zeytin Dalı Harekâtı'nda görev alan kahraman Mehmetçiğe destek amaçlı yapılan seyehatte, daha Tekirdağ Valiliği görevinde bulunan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya da ziyaret edildi.

‘’ORDUMUZA TEKİRDAĞ’IN SELAMINI İLETECEĞİZ’’

Ziyareti sosyal medya hesabında paylaşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve 11 ilçe belediye başkanımız ile birlikte Zeytin Dalı Harekâtı'nda görev alan Mehmetçiğimize destek vermek için hep birlikte #Gaziantep'teyiz. Bir önceki dönem #Tekirdağ Valiliği görevinde bulunan Gaziantep Valimiz Sayın Ali Yerlikaya'yı ziyaret ettik. Yarın moral ziyareti ve incelemeler için sınır bölgesinde Mehmetçiğimizin yanında olacağız. Tekirdağ halkının selamını ve desteklerini şanlı ordumuza ileteceğiz.’’ İfadelerini kullandı.