Millet İttifakı Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Önder, kahvaltı programında gençleri ağırladı.

Pazar günü saat 10:30’da Kapaklı Belediyesi Teras Cafe’de düzenlenen kahvaltı programına Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adayları Halil İbrahim Erkan, Salih Cepe ve 250 civarında genç katıldı.

“SİZLERE HİZMET ETMEYE ÇALIŞACAĞIM”

Kahvaltı programında konuşan Millet İttifakı Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Önder, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde gençlerden destek istedi. Göreve gelmeleri halinde gençlerle iç içe olup onların sorunları ile ilgilenmeye devam edeceğini belirten Önder, “Allah nasip eder sizlerin destekleriyle göreve seçilirsem İrfan başkanımla birlikte sizlere hizmet etmeye çalışacağım. Bugün buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

ÖNDER’E DESTEK İSTEDİ

Programda konuşan Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Adayı Halil İbrahim Erkan ise konuşmasına kahvaltı programına katılan gençlere teşekkür ederek başladı. Göreve gelmeleri halinde Mustafa Önder’in Başkan yardımcısı olacağını belirten Erkan, gençlerden Önder’e destek olmalarını istedi.

“İSTİFA ETMEYE HAZIRIM”

Programın son konuşmacısı ise Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı oldu. Görevde olduğu sürece hiç kimseyi ayırt etmeden hizmet ettiğini belirten Başkan Mandalı, “Aksini iddia eden çıksın kanıtlasın adaylıktan istifa etmeye hazırım” dedi.

“KİMSEYİ KIRMAYALIM”

Yerel ve genel seçimlerin birbirinden ayrılması gerektiğini belirten Mandalı, “Görüşü ne olursa olsun herkese saygı gösterilmesi lazım. Seçimler nedeniyle kimseyi kırmayalım. 31 Mart’tan sonra da biz bu birlikteliğimizi sağlamaya devam edeceğiz.” Diye konuştu.

“BELEDİYEDE İŞ SÖZÜ VERİYORLAR”

Yerel seçimler nedeniyle bazılarının seçmene belediyede iş sözü verdiğini söyleyen Mandalı, “Malumunuz günümüzde işsizlik sorunu var. Burada işsiz kardeşlerimin duygularıyla oynayarak belediyede iş sözü verdiklerini duyuyorum. Malesef belediyenin kadrosu belli kimsenin belediyede böyle bir kadro açma ve işçi alma gibi bir durumu yok.” dedi.