Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve projelerini Kapaklı Belediyesi’nin hazırladığı, Kapaklı Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Mart ayında temeli atılan ve 3 bin 657 metre kare alanda yaklaşık 27 Milyon 700 bin liraya mal olacak olan Kültür Merkezi’nin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’Birçok ihtiyacımıza cevap verecek olan Kültür merkezimiz Allahın izni ile inşallah yıl sonuna kadar tamamlanmasını bekliyoruz.’’ Dedi.

İÇİNDE YOK YOK

Kültür Merkezi hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Mandalı, ‘’Kültür merkezimizde kapalı araç otoparkı, çok amaçlı salon, mescit, fitness salonu, sauna ve Türk hamamı, dinlenme salonları, 3 adet 90’ar kişilik cep sineması, 500 kişilik balo salonu, Açık amfi tiyatro, Kütüphane, dans, müzik, fotoğraf ve tiyatro atölyesi, 9 adet derslik ve öğretmen odası, 1080 metre kare 1 adet ticari alan, 2 adet cafe restaurant yer alacak olup, 15 bin 931 metre kare inşaat alanına sahip olacak. Bir çok ihtiyacımıza cevap verecek olan Kültür merkezimiz Allahın izni ile inşallah yıl sonuna kadar tamamlanmasını bekliyoruz.'' İfadelerini kullandı.

‘’DEVRİM NİTELİĞİNDE ATILIMLARDA BULUNDUK’’

Göreve geldikleri günden bu yana başlatılan hizmet seferberliğini her geçen gün hızlandırarak Kapaklı’nın çehresini değiştirmeye devam ettiklerini söyleyen Mandalı,” Görevde olduğumuz süre zarfında vatandaşlarımıza daha iyi hizmette bulunabilmek için, sağlık, eğitim sosyal ve kültürel alanlarda alt ve üst yapı hizmetleri gibi birçok alanda devrim niteliğinde atılımlarda bulunduk, bulunmaya da devam ediyoruz.” Şeklinde konuştu.