Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla mesaj yayınladı. 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün anlam ve önemine ilişkin yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Yaşamın her alanında bizleri onurlandıran, değerlerimizin yaşatılmasında sergiledikleri fedakarlık ve hoşgörüyle bütün güzelliklere layık olan kadınlarımız, her zaman baş tacımız olmuştur. Kadınlarımızın haklarını yalnız bir gün değil her gün savunmalıyız. Kadına yönelik şiddete ve baskıya son vermek, kadının toplumsal yaşama etkin bir şekilde katılmasının yolunu açmak hepimizin ortak görevidir. Onlar, bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan ve gelecek nesillerin mimarlarıdır. Sevgiyi, saygıyı, fedakarlığı ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır.

‘’8 MART KADINLARIMIZIN MÜCADELESİDİR’’

8 Mart, kadınlarımızın haksızlığa, eşitsizliğe, şiddete karşı koyma ve eşit haklara sahip olma mücadelesinin simgesidir. Bu vesile ile doğumdan ölüme kadar bizleri varlıklarıyla onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren ve yüreklerindeki sevgiyi karşılıksız veren tüm fedakar kadınlarımızın, annelerimizin ve attığım her adımda bana güç veren, ilgisini ve desteğini eksik etmeyen eşim ve kızlarımın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.