Karaağaç’ın tanınan iş adamlarından Serdar Cemtosun, Karaağaç Fatih Mahallesi’nden Muhtar Adaylığını açıkladı. Yaşının vermiş olduğu dinamiklikle yılmadan çalışacağını belirten Cemtosun, ‘’Mahallem için her türlü fedakarlığa hazırım.’’ dedi.

31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdare Seçimlere sayılı zaman kala, adaylar siyasi arenadaki yerini alıyor. Karaağaç’ta Emlak ve İnşaat sektöründe hizmet veren iş adamı Serdar Cemtosun da, gerçekleşecek olan seçimlerde Karaağaç Fatih Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu duyurdu. Fatih Mahallesi’nin gelişimi için dinamik ve görev bilinci olan bir muhtara ihtiyacı olduğunu söyleyen Cemtosun, kendisinin bu göreve talip olduğunu dile getirdi.

‘’İDARECİLER GENÇ KADROLARDAN OLUŞMALI’’

Uzun yıllardır Karaağaç’ta ikamet ettiğini dile getiren Cemtosun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ‘’Kapaklı sürekli gelişen, değişen ve yoğun göç alan bir ilçe. Haliyle bu ilçenin nüfusu kadar, idarecilerinin de genç kadrolardan oluşması gerektiğini düşünüyorum. Bu düşünceyle güzide mahallemiz Fatih Mahallesi’nden Muhtar Adayı olduğumu söylemek isterim. 20 yıldır bu mahalledeyim ve 20 yılın karşılığını hizmet olarak halkımıza vermek istiyorum. Bu nedenle bu süreçte tüm vatandaşlarımızın, arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin desteğini bekliyorum. Mahallem için her türlü fedakarlığa hazırım.’’

SERDAR CEMTOSUN KİMDİR?

Serdar Cemtosun, İnşaat ve Emlak sektöründe Karaağaç’ın tanınmış isimlerindendir. Evli ve 2 çocuk babası olan Cemtosun, 1998 yılından beri Karaağaç’ta ikamet etmektedir.