Kapaklı Gazetesi - Nurfer Aykol’un işletmeciliğini yaptığı Lokum Diyarı, düzenlenen törenle kurdelesi kesilerek hizmete başladı.

Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi No:104-106/C’deki yeni yerinde hizmete açılan Lokum Diyarı’nın açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İMALATTAN HALKA

Açılış töreninde konuşan Nurfer Aykol, lokum ve sıcak helvanın kendi imalatları olduğunu belirtti. Katılımcılarla tek tek ilgilenen Aykol, işletmelerinin açılışında bulunanlara teşekkür etti.

‘’BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM’’

Özgür ve Nurfer Aykol çiftine yeni işletmelerinde hayırlı işler dileyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ‘’Özgür benim çok eski bir dostum ve eşi Nurfer hanıma da kendilerine de böyle güzel bir işletmeyi ilçemize kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Her yerde ifade ediyorum, dünya zor bir süreci yaşayarak tecrübe ediyor. Bizler de ülke olarak bu zor süreci minimum az kayıplarla atlatmaya devam ediyoruz. İlçemiz Türkiye’nin ortalamasının altında bir vaka sayısına sahip. Bizler de belediye olarak esnafımıza bu süreçte destek olmak amacıyla ücretsiz ilaçlama gerçekleştiriyoruz. Kapaklı’daki tüm esnaflarımıza çağrıda bulmak istiyorum. Eğer dükkanlarını ilaçlatma talebi olursa, maske talebi olursa her türlü destek veririz. Böyle zor bir dönemin içinde yatırım cesaretinde bulunan herkese teşekkür ediyoruz. İlçemize yapılan tüm yatırımları destekliyoruz. Ben kardeşimize helalinden bol kazançlar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Konuşmacıların ardından kurdele kesme merasimi gerçekleştirilerek işletme faaliyete açıldı.