Kapaklı Gazetesi - Trakya Küçükyaylalılar Yardımlaşma ve Sosyal Dayanışma Derneği üyeleri, derbi heyecanını dernek lokalinde yaşadı.

28 Eylül Cumartesi günü Fenerbahçe – Galatasaray derbisi dolayısıyla tüm ülke ekranlara kitlendi. Trakya Küçükyaylalılar Derneği’nde de büyük bir derbi heyecanı yaşandı. Derbi öncesi üyeler arasında bir etkinlik düzenleyen Dernek Yönetimi, maçın skorunu doğru bilen iki kişiye sürpriz hediyeler verdi.

‘’KAZANAN KÜÇÜKYAYLALILAR OLDU’’

Etkinlik hakkında açıklamada bulunan Küçükyaylalılar Dernek Başkanı Selami Tetik, ‘’Küçükyaylalılar Derneği olarak her Derbide olduğu gibi bu derbi maçında da Derneğimizde maçı takip eden iki kişiye sürpriz hediyelerimizi verdik. Dünya derbisi berabere bitti ancak kazanan Küçükyaylalılar Derneği üyeleri oldu. Dernekte maçı izleyenler birlik ve beraberlik içerisinde sürpriz hediye çekilişi heyecanı yaşadılar. Aile ortamında tüm renklerin kardeşliği içerisinde geçen bir derbiden sonra bu hediyelerimi takdim etmekten çok mutluyuz. Küçükyaylalılar Derneği olarak bu geleneğin devam edecek. Yeni altyapımız ve HD kalitesiyle tüm üyelerimize ve Kapaklı halkına kaliteli bir maç keyfi yaşatmayı amaçlıyoruz.’’ Dedi.