Kapaklı Gazetesi - Trakya Küçükyaylalılar Derneği, 'Üye Bilgilendirme ve Yeni Yıla Merhaba' etkinliği düzenledi. Yeni yıl öncesinde dernek üyelerini bir araya getiren dernek yönetimi, tüm üyelerinin yeni yılını kutladı.

Kapaklı Belediyesi Teras Kafe’de düzenlenen etkinliğe; İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Arzu Özdemir ve dernek üyeleri katılım sağladı. Derneğin hanım üyeleri tarafından hazırlanan yemeklerin ikram edildiği programda, Küçükyaylalılar müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

‘’DERNEĞİMİZİN EN ÖNEMLİ İLKESİ PAYLAŞMAKTIR’’

1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda, Trakya Küçükyaylalılar Dernek Başkanı Selami Tetik bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Dernek Başkanı Tetik, ‘’Bugün sizlerle burada olmak bana derneğimizin kurulduğu 2014 yılındaki heyecanın aynısını yaşatıyor. Arkadaşlarımız ile 6 yıl önce bu güzel derneğimizi kurduk ve hiç tereddüt etmeden 6 yıl boyunca her zaman daha güzel yerlere gelmek için çalıştık. Yeni yıla böyle güler yüzlü girmek için burada toplanan Küçükyaylalılara ve Küçükyayla’ya gönül bağı olanlara teşekkür ediyorum. Amacımız paylaşmaktı ve derneğimizin en önemli ilkesi de budur. Bizler, sıkıntılarımızın paylaşıldığı zaman hafiflediğine; mutlulukların ise paylaşıldıkça daha da büyüdüğüne inanıyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

DERNEK FAALİYETLERİ İZLETİLDİ

Son olarak dernek faaliyetlerinden bahseden Başkan Tetik, ‘’Kurulduğumuz günden bugüne sizlerden aldığımız güçle güzel aktiviteler yapmaya çalıştık. Özellikle gençler başta olmak üzere sizlerin de önerileri ışığında iyi şeyler gerçekleştirdik. Kurulduğumuz günden bugüne dek bu faaliyetleri gerçekleştirmek adına bizlere yardımcı olan siz değerli dernek üyelerimize ve basınımıza teşekkür ediyorum. Değerli fikirleriniz ve önerileriniz bizim için önemlidir. İnşallah en güzelini hep birlikte yapacağız.’’ dedi ve ardından derneğin faaliyetlerinden oluşan kısa bir slayt gösterisi katılımcılara izletildi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Programda Emre Erdem'in canlı müzik performansı ile eğlence doruklara ulaştı. Rumeli ağırlıklı müzikler eşliğinde doyasıya eğlenen dernek üyelerine çeşitli ikramlarda bulunuldu. Eğlencenin hiç bitmediği yılbaşı programında çekilişler yapıldı ve son olarak oyun havaları eşliğinde danslar edildi.