Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’da faaliyet gösteren Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 24 Ekim Pazar günü 4’üncü olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile seçime gidilen kongrede Seyfi Özgerçek, üyelerin oyuyla yeniden dernek başkanlığı görevine getirildi.

Dernek lokalinde gerçekleşen kongre, 1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından yönetim ve denetim kurulu raporları okunarak oylandı. Kongrenin bir sonraki gündem maddesinde yeni yönetim ve denetim kurulu seçildi. Seçimlerde mevcut dernek başkanı Hüseyin Ermiş, aday olmayacağını açıkladı. Tek aday olan Seyfi Özgerçek, yapılan açık oylamada oy birliği ile dernek başkanı seçildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Özgerçek’in yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Çağlar Bütün, Mehmet Erişmiş, İbrahim Beşok, Bülent Çınardalı, Selçuk Aydın, Ercan Bağış, Hakan Boy, Tayfun Küçükonat, Emrah Çınardalı, Sezgin Benek, Selçuk Gider, Nazmi Sözdinler, Ahmet Aksoy.

Yeni dernek yönetimi denetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: Hüseyin Ermiş, Gürkan Gündoğdu, Uğur Gerçek, Ümit Gönül, Özcan Akarsel, Ertan Dor.