Kapaklı Gazetesi - Kömürköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 3. Olağan Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantıda 5 yıldır başkanlık görevini yürüten Seyfi Özgerçek, görevini dernek başkan yardımcısı Hüseyin Ermiş’e devretti.

2014 Yılından bu yana Kapaklı’da faaliyet gösteren ve 5.yılını kutlayan Kömürköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 20 Ekim Pazar günü 3.Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Kongreye Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Kongrede faaliyet raporlarının okunmasının ardından dernek başkanlığı seçimi gerçekleştirildi. Seçimler sonucu derneğin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Hüseyin Ermiş(Başkan), Çağlar Bütün (Başkan Yardımcısı), Selvi Acet, Mehmet Erişmiş, Emrah Çınardalı, Selçuk Aydın, Ahmet Aksoy. Seçimlerinden ardından söz hakkı alan ilk isim Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin oldu. Kongrede tekrar aday olmayan eski Dernek Başkanı Seyfi Özgerçek’in derneğin yönetiminde emeği olduğunu kaydeden Çetin, yeni Dernek Başkanı Hüseyin Ermiş’e de başarılar diledi. 

‘’YENİ PROJELER İLE KATKI YAPACAKLARINA İNANCIMIZ TAM’’

Başkan Çetin’in ardından konuşan eski Dernek Başkanı Seyfi Özgerçek ise; “5 yıllık dernek faaliyetlerimizde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Dernek Başkan Yardımcılığı görevini sorunsuzca 5 yıldır yerine getiren Hüseyin Ermiş’e değerli üyelerimizin de takdiri ile görevi gözüm arkada kalmayacak şekilde devrediyorum. Yine dernek yönetiminin içinde Denetim Kurulu görevi ile bulunacağım. Yönetim kurulumuza yeni katılan üyelerimiz Selvi Acet, Hakan Boy ve Onur Çınardalı’nın derneğimize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni fikirler yeni projeler ile fazlasıyla katkı yapacaklarına inancım tam.” Şeklinde konuştu.

‘’ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM’’

Kongrede Kömürköylüler Dernek Başkanlığı görevine getirilen Hüseyin Ermiş, konuşmasında dernek üyelerine ve eski Dernek Başkanı Özgerçek’e teşekkür etti. Ermiş, ‘’5 Yıllık Başkanlık sürecinde göstermiş olduğu her türlü emek ve fedakarlıktan dolayı Seyfi Özgerçek’e tüm köylülerimizin adına teşekkür ediyor ve  büyük bir alkış istiyorum. Üyelerimizin de takdiri ile Başkanlık Görevini bugün devralmış bulunmaktayım. Görevimi Kömürköyümüze yakışır şekilde elimden gelenin en iyisi ile gerçekleştireceğim. Hepinize tekrardan teşekkür ediyor yönetim kurulumuzun yeni üyeleri ile birlikte köyümüze hayırlı olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen kurul toplantısı, derneğin 5. Yılına özel hazırlanan pasta ikramı ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.