Kapaklı Kömürköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemizi ziyaret etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla 9 Ocak 2018 Salı günü saat 11:00’da yapılan ziyarette Kapaklı Kömürköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, Türkiye ve Kapaklı gündemi hakkında konuştu. Ziyarete Kömürköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni temsilen Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Ermiş, Sami Sözdinler, Ümit Gönül, Selçuk Aydın ve Metin Sözdinler katıldı.


‘ORTAK BİR PLATFORM GEREKLİ’’


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, ‘’Bu güzel günde bizleri hatırlayıp ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkür ederiz. Kapaklı’daki basın mensuplarına değer veren Kömürköylüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ve sizlere şükranlarımı sunarım.’’ İfadelerini kullandı. Ayrıca Çil, Kapaklı’da faaliyet gösteren derneklerin ortak bir platform kurarak Kapaklı’nın ve ülkenin sorunları hakkında ortak hareket etmesinin çok faydalı olabileceğini belirtti.

Kömürköylüler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ise Çil’e, ‘’Kapaklı ve ülkemiz için faydalı olabilecek her türlü oluşum içerisinde olmaya hazırız.’’ cevabını verdi. Yapılan ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilerek noktalandı.