Her ay farklı bir mahallede yapılan Kapaklı İlçe Güvenlik Kurulu toplantısı, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer başkanlığında Bahçelievler Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

28 Mart 2018 Çarşamba günü saat 14:00’da Yüksel Kıraathanesi’nde gerçekleştirilen toplantıda, Kapaklı’nın sorunları masaya yatırıldı. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya  Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, İlçe Jandarma Komutanı Kd. Bşçvş. Fevzi Bayram, Muhtarlar ve vatandaşlar katılım gösterdi.

ALKOLLÜ MEKANLARDAN ŞİKAYETÇİLER

Gerçekleştirilen toplantıda vatandaşlar, mahalle içerisindeki alkollü mekanlardan dert yandı. Vatandaşların şikayetlerini dinleyen Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, konuyla ilgili çalışmalar yürütüldüğünü kaydetti.

KGYS MAYIS AYINDA FAALİYETE GEÇİYOR

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS)'nin Mayıs ayında faaliyete geçeceğini belirten Kaymakam Yüzer, ''KGYS sistemimiz inşallah Mayıs ayında devrede olacak'' dedi.

MÜDÜR SEVGİ’DEN DAVET

Toplantıda konuşan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, 10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle gerçekleştirilecek olan etkinliklere vatandaşları davet etti. Şehit polislerimiz için Mevlid-i Şerif okutulacağını da belirten Müdür Sevgi, ‘’2-10 Nisan tarihleri arasında Polis Haftası. 10 Nisan’da çelenk sunma töreni yapacağız ve 9 Nisan’da da şehit polislerimiz için Mevlid okutacağız, tüm vatandaşlarımız davetlidir.’’ dedi.