Kapaklı Emlakçılar Derneği Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda yapılan başkanlık seçimlerine tek liste ile giren Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, üyelerin oyuyla tekrar seçilerek güven tazeledi.

kemal-ozel-guven-tazeledi-kapakli1-1

14 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’de Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede, açılış ve yoklamanın ardından divan heyetinin seçimine geçildi. Divan Başkanlığına Serkan Karagöz, katip üyeliklerine ise Ceylan Yanar, Reşat Ünlü ve Erdinç Aksoy seçildi.

Kaymakam Gürdal’dan “hayırlı olsun” ziyareti Kaymakam Gürdal’dan “hayırlı olsun” ziyareti

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, açılış konuşmasını yaptı. Misafirlerine katılımları için teşekkür eden Başkan Özel, önümüzdeki dönem için yapmayı planladığı projelerden bahsederek üyelerden destek istedi.

Başkan Özel’in konuşmasının ardından derneğin faaliyet raporu ve gelir-gider raporu okunarak ibra edildi. Denetim Kurulu raporunun okunarak ibra edilmesinin ardından tahmini taslak bütçe görüşülerek üyelerin oyuyla ibra edildi.

Bir sonraki gündem maddesinde derneğin aidat gelirlerinin artırılması konusu görüşüldü. Daha sonra yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Divana mevcut başkan Kemal Özel dışında liste veren olmazken, yapılan seçimlerde üyelerin oyuyla Kemal Özel ve yönetimi yeniden göreve seçildi.

Kemal Özel başkanlığında oluşan yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Asil

Kemal Özel (Başkan), Nursen Sert, Fatih Tokuç, Gürkan Turhan, Murat Eviş, Göksal Oktay, Temel Büyükkeskin

Yönetim Yedek

Oğuz Çetin, Semih Akgül, Ahmet Köroğlu, Figen Taş, Fatih Hezer, Ayhan Çalkın, Musa Aydemir

Denetim Kurulu Asil

Murat Güneş, Sermet Çavuş, Fuat Çiftçi

Denetim Kurulu Yedek

Özgür Cin, Sermet Sarıca, Ersen Demirel