Kapaklı Gazetesi - Yalnızca ilçemiz değil civar il ve ilçelerden de birçok ziyaretçi çeken Kazak Gölü Mesire alanı, son zamanlarda çöp sorunu ile karşı karşıya. Konuyla ilgili gazetemiz ihbar hattına ulaşan vatandaşlar, alandaki temizlik çalışmalarının arttırılması için Kapaklı Belediyesi yetkililerine seslendi.

‘’İÇKİ ŞİŞELERİ VE ÇÖPLER HER YERDE’’

Çöp sorunuyla ilgili aldığımız şikayetlerden en çarpıcı olanı ise İstanbul’dan bir takipçimizden geldi. Ailesi ile birlikte Kazak Gölü’nde vakit geçirmeye gelen vatandaş, mesire alanının içki şişeleri ve diğer çöplerle dolu olduğunu belirterek, ‘’Kapaklı TV yöneticileri bu mesajıma duyarlı olacağınızı temenni ederek yazıyorum. Bu hafta Kazak Gölü’nde bir sabah kahvaltısı yapalım dedik. İstanbul’dan kalktım geldim birde ne görelim Kazak Gölü mesire alanı pislik, içki şişeleri, çöpler her yerde..’’ dedi.

‘’BELEDİYE ÜZERİNE DÜŞENİ YAPSIN’’

Öte yandan mesire alanındaki temizlik işçilerinin çalışmasını takdir eden vatandaş, yine de sorunun kalıcı çözümler beklediğini söyleyerek; ‘’Orada çalışan bir temizlik görevlisi var Allah için çalışıyor ama yetersiz. Oranın halkını sizin aracılığınızla hem uyarın, belediyenin de üstüne düşen görevini yapmasını sağlarsanız çok güzel olur. Saygılarımla.’’ İfadelerini kullandı.