Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında 23 Nisan’ın yalnızca egemenliğimiz için değil ülkemizin geleceği olan çocuklar için de önemli bir tarih olduğunu kaydeden Kaymakam Ünlüsoy, ‘’23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş, bu önemli gün Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir.’’ dedi.

Kaymakam Ünlüsoy’un kutlama mesajında şu ifadelere yer verildi; ‘’Ulusal Bağımsızlığımızın, demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin güvencesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99. Yıldönümünü kutlamanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş, bu önemli gün Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir. 

‘’ÇOCUKLARIMIZ SEVGİ VE DOSTLUK BAĞLARINI GELİŞTİRECEK’’

Sevgili çocuklarımızın, ülkesini ve milletini seven, ufku geniş, büyük düşünen bir nesil olarak yetiştiklerini gördükçe geleceğe daha da güvenle bakıyoruz. İnanıyoruz ki çocuklarımız sadece ülkemizi daha aydınlık yarınlara ulaştırmakla kalmayacak, dünya çocukları arasında da sevgi ve dostluk bağlarını geliştirerek tüm insanların barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına katkıda bulunacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en içten duygularımla kutluyorum.’’