Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Kaymakamlığı, Kapaklı Belediyesi, Kapaklı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Kapaklı İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından ilçedeki iş yerlerinde tütün denetimi gerçekleştirildi.

Kapaklı’da "4207 sayılı tütün ürünlerinin önlenmesi ve kontrolü’ kanunu kapsamında iş yerlerine sigara denetimi gerçekleştirildi. İlçe genelinde gerçekleştirilen denetimlere Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Çevik, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Cemal Bahadır Murat, Kapaklı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ferya Çolak, Kapaklı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Çisem Uslu katıldı. Emniyet ve zabıta ekipleri eşliğinde gerçekleştirilen denetimlerde kurallara uymayan işyerlerine cezai işlem yapıldı.

KAYMAKAM ELLERİYLE CEZA KESTİ

Kapaklı’daki bir kahvehaneye gerçekleştirilen denetimde, iş yeri sahibine kapalı alanda sigara içilmesine göz yumduğu gerekçesiyle 4207 sayılı Tütün Mamullerinin Zararlarının Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde cezai işlem yapıldı. Tutulan tutanağı bizzat Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu imzaladı. Ardından iş yeri sahibi ile sohbet eden Kaymakam Hamitoğlu, uyarılarını yineleyerek iş yerinden ayrıldı.