Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Kastamonulular Derneği Başkanı Atıf Mıstaçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette dernek başkanı Atıf Mıstaçoğlu’na dernek üyeleri eşlik etti. Ziyarette derneğin faaliyetleri hakkında Çetin’e bilgi veren başkan Atıf Mıstaçoğlu, “Kapaklı Kastamonulular Derneği olarak ilçede faaliyet gösteriyoruz. İlçemizdeki bir çok hemşehri derneği gibi bizlerde faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Bugün sizleri ziyaret etmemizin sebebi ise hayırlı olsun temennisinde bulunmaktır. Görevlerinizde başarılar diliyoruz.” dedi.

“DERNEKLERİMİZ İLE DAHA SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ”

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Modern belediyecilik hizmetleriyle Kapaklı'yı çağdaş bir yapıya kavuşturmak  ve aynı zamanda  her alanda, en güzel konumda olması için çalışıyoruz. Bu anlamda, bundan sonraki süreçte derneklerimizle daha sık bir araya geleceğiz. Kapaklı için yapılacak hizmetler noktasında hem iş birliği hem de görüş alışverişinde bulunacağız. Birlik ve beraberliğimiz konusunda hemşehri derneklerimiz çok önemli. Bu nedenle bizler ilçemizdeki tüm derneklerimizi oldukça önemsiyoruz. Sizlere ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Dernek faaliyetlerinizde de başarılar diliyorum” dedi.