Kapaklı Gazetesi - Trakya Kastamonulular Kültür Turizm Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği’nin 4. Olağan Kongresi’nde, tek liste ile seçime giren mevcut Dernek Başkanı Atıf Mıstaçoğlu, güven tazeledi.

Trakya Kastamonulular Kültür Turizm Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği, 22 Aralık Pazar günü dernek lokalinde bir kahvaltı programı düzenledi. Düzenlenen programa SATİVES Dernek Başkanı Erol Buz, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi eski meclis üyesi Akın Yılmaz ve dernek üyeleri katılım sağladı.

KONGRE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kahvaltı programının ardından Trakya Kastamonulular Derneği’nin 4. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. 1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan kurul toplantısında divan başkanlığına SATİVES Dernek Başkanı Erol Buz getirilirken, Divan Başkan Yardımcılığına Akın Yılmaz, Divan Katipliğine ise Erol Akın seçildi. Faaliyet raporlarının okunmasının ardından tek liste ile seçime gidilen kongrede, mevcut dernek başkanı Atıf Mıstaçoğlu yeniden göreve getirildi.

Mıstaçoğlu’nun yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Seçkin Salcıoğlu, Şamil Sucu, Emin Özay, Ersin Gökgöz, Fuat Çiftçi, Nevzat Gür. Yedek liste ise şu isimlerden oluştu; Ekrem Kıvanç, Arif Çelik, Ulaş Sönmez, Abdullah Almış, Zekeriya Kılçık, Şahin Yazgaç, Erdal Codur.