Geçtiğimiz hafta Ergene Ulaşspor – Kapaklıspor karşılaşmasının 77. Dakikasında başına darbe alan Kaptan Tezcan Karabulut, bilincini kaybetti. Maç sonrası hastaneye kaldırılan Karabulut’un durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 10. Haftasında temsilcimiz Kapaklıspor ile Ergene Ulaşspor karşı karşıya geldi. Maçın 77. Dakikasında yaşanan bir pozisyonda yere düşen Kapaklıspor’un Kaptanı Tezcan Karabulut, Ulaşsporlu EmreŞükür Çelik'in üzerine düşmesi ile başından yaralandı. Başına aldığı darbe ile bilincini kaybeden Kaptan Tezcan, takım yönetimini ve taraftarları korkuttu.

AMBULANS 20 DAKİKADA GELDİ

Tezcan’ın yaşadığı baygınlığın ardından hakem, sahada görevli sağlık ekibini çağırdı. Sağlık ekibinin müdahalelerine rağmen kendine gelmeyen Karabulut, bir süre baygın kaldı. Saha kenarında hazır bir ambulans bulunmaması yüzünden 20 dakika kadar baygın kalan Kaptan Tezcan, ardından sahaya çağırılan ambulans ile apar topar Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

''GEÇMİŞ OLSUN''

Hastanedeki tedavisinin ardından sağlığına kavuşan tecrübeli futbolcu, akşam saatlerinde taburcu oldu. Tezcan’ın yaşadığı sakatlığın ardından açıklamada bulunan Kapaklıspor Kulüp Yönetimi, ‘’Talihsiz kazanın ardından tekrar sağlığına kavuşan Kaptanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.’’ İfadelerini kullandı.