Kapaklı Gazetesi - Kapaklıspor U19 takımı, Çanakkale’de devam eden Türkiye Kupası 1. Kademe Grup Maçları’nda karşılaştığı İstanbul Yeniköyspor ile 1-1 berabere kaldı.

U-19 Liginde şampiyonluk ipini göğüsleyen Kapaklıspor’lu gençler, Çanakkale’de Kapaklı’yı başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Türkiye Kupası 1. Kademe Grup Maçları’nın ilkinde Balıkesir’in güçlü ekiplerinden Baltok Bandırmaspor ile berabere kalan sarı lacivertliler, grup maçlarının ikincisinde ise İstanbul Yeniköyspor ile karşılaştı.

İLK YARIDA GERİYE DÜŞTÜ

İlk devrede maça kontrollü başlayan Kapaklıspor, ilk yarının sonlarına kadar defansif bir oyun sergiledi. İlk yarının son dakikalarında ise Yeniköyspor’un kalesine hücum gerçekleştiren sarı lacivertlilerin atağı defans oyuncuları tarafından savuşturuldu. Kapaklıspor’un atağına karşı hızlı bir kontra atak geliştiren İstanbul Yeniköyspor ise 42. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti. Talihsiz golün ardından temsilcimiz Kapaklıspor ilk devreyi geride tamamladı.   

BERABERLİĞİ YAKALADI

İkinci yarı ise daha etkili bir oyun sergileyen sarı lacivertliler, beraberliği yakalamak için rakip kaleye ardı ardına atak geliştirdi. Adeta sahada basılmadık yer bırakmayan Kapaklıspor, 60. Dakikada Doğancan’ın golü ile skoru 1-1’e çevirdi. Beraberlik golünün ardından Yeniköyspor kalesinde çok net fırsatları değerlendiremeyen Kapaklıspor, maçı berabere tamamladı.

3 TAKIMIN PUANLARI EŞİTLENDİ

İki maç üst üste berabere kalan Kapaklıspor, 2 puan toplarken, Cumartesi günü oynanacak olan İstanbul Yeniköyspor ve Baltok Bandırmaspor maçının da beraberlikle sonuçlanması halinde grup maçlarının şampiyonunu penaltılar belirleyecek.