Kapaklı Gazetesi -  Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde zirve takibini sürdüren Kapaklıspor, 1461 Karadenizspor’a konuk oldu. Zorlu deplasman mücadelesinden 3 puanla dönen sarı lacivertli takım, haftayı galibiyetle kapattı.

Ligde Kapaklı Sitespor ile liderlik yarışı veren Kapaklıspor, ligin 17. Haftasında deplasmanda 1461 Karadenizspor ile karşılaştı. 12 Ocak Pazar günü saat 13.30’da Tekirdağ 13 Kasım Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor; Emre, Anıl, Tolga, Şahin, Koray, Ömer, Murat, Berkay, Tuğrul, Tezcan ve Şaban ilk onbiri ile başladı.

İLK GOL KORAY’DAN

İlk yarıda sayısız kez gol pozisyonu elde eden Kapaklıspor, bulduğu pozisyonları cömertçe harcadı. 34. dakikada kornerden gelen topa iyi yükselen Koray kafa vuruşu ile öne geçti. Koray’ın bu golü ile Kapaklıspor ilk devreyi 1-0 önde tamamladı.

KAPTAN SAHNEYE ÇIKTI

İkinci yarıda da etkili bir oyun sergileyen Kapaklıspor, 47. dakikada yine Koray’ın kafa şutunda golü bularak iyice rahatladı. 65. Dakikada ceza sahasına seri çalımlarla giren Tezcan’ın düşürülmesi ile hakem penaltı kararı verdi. Penaltıyı kullanan Tezcan, skoru 3-0 yaptı. Nadir gelişen 1461 Karadenizspor ataklarında bir fol bulan Karadenizspor skoru 3-1’e getirdi. Maçın 85. Dakikasında Kapaklıspor, 90. Dakikasında ise 1461 Karadenizspor kazanılan penaltıları gole çeviremeyince karşılaşma 3-1 Kapaklıspor galibiyeti ile tamamlandı.  

ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİ VERİYOR

17 haftada 13 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan Kapaklıspor, 44 gole karşın kalesinde 8 gol gördü. Ligde Kapaklı Sitespor ile şampiyonluk için yarışan Kapaklıspor, Ahimehmet Gençlikspor’un ligden çekilmesi nedeniyle önümüzdeki hafta maç yapmayıp hanesine 3 puanı yazdıracak.

‘’SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ’’

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban, ‘’Ligin ikinci devresinin başlamasıyla fikstürümüz gereği küme düşme mücadelesi veren ekiplerle mücadele ediyoruz. Teknik ekibimiz ve oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Onlar bunu başaracak güçteler. Başarılarının devamını dilerim.’’ dedi.

‘’ŞAMPİYON OLACAĞIZ’’

Kapaklı Spor Kulübü Teknik Direktörü Cengiz Vural ise, ‘’Güzel bir skor elde ederek galip geldik. Futbolcu arkadaşlarımızı kutluyorum. Tüm çalışmalarımızı başarılı olma yolunda planlıyoruz. İnşallah maç maç giderek taraftarımıza özlenen Kapaklıspor’u izlettirip şampiyon olacağız.’’ Şeklinde konuştu.