Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ilçemizde Bahçeağıl, Karaağaç ve Pınarça mahallelerinde halı sahaların yapım çalışmalarına başlandı.

Başlayan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “14 mahallemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile Kapaklımızı birlikte inşa ediyoruz. Kapaklımıza ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

"GENÇLERİMİZ VAKİTLERİNİ SPOR YAPARAK GEÇİRSİNLER"

Halı saha çalışmaları ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Gençlerimiz bu ülkenin geleceğine sahip çıkacak mirasımız. Bizim tek gayemiz kentimize görev yaptığımız sürede ne kazandırabiliriz. Gelecek nesillere ne bırakabiliriz. O yüzden de bu tür projelere rutin hizmetlerin yanında önem veriyoruz ki gençlerimiz kahve köşeleri yerine vakitlerini spor yaparak geçirsinler. '' dedi.

"KADİR ALBAYRAK'A TEŞEKKÜR ETTİ"

Başkan Mandalı açıklamasının devamında '' Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’ tan sözünü almıştık. O da sözünü yerine getirdi bir kez daha kendisine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Vakit kaybetmeden halı sahaları ilçemize kazandırıyoruz. Devamını da yapacağız. 14 mahallemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile Kapaklımızı birlikte inşa ediyoruz. Kapaklımıza ve gençlerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu