Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yakın zamanda inşaat çalışmaları başlayan Kapaklı Ravza Camii ve Külliyesi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Mandalı, ‘’Ravza Camii ve Külliyesi Kapaklımıza ayrı bir kültür katacak.’’ İfadelerini kullandı.

Kısa süre önce Kapaklı Belediyesi tarafından Kapaklı İlçe Müftülüğü’ne tahsis edilen 9 dönümlük arsada inşaatı başlayan Ravza Camii ve Külliyesi, hızla yükselmeye devam ediyor. Süregelen çalışmalar esnasında şantiyeyi ziyaret eden Başkan Mandalı, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

‘’KAPAKLIMIZA KÜLTÜR KATACAK’’

Ravza Camii ve Külliyesi’nin tamamlanması ile birlikte ilçeye yeni bir çehre ve kültür katacağını dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’İnönü Mahallemizde 2100 ada ve 1 nolu parselde bulunan 9 dönüm arazi üzerine inşaa edilen Ravza Camii ve Külliyesi’nin inşaat çalışmaları hızla sürüyor. İçerisinde kütüphane, konferans salonu, Müftülük makamının da yer alacağı cami ve külliyemiz, Kapaklımıza ayrı bir görüntü ve kültür katacak. Ayrıca içinde 5 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği olan büyük bir Cami bulunan bu güzel ibadethanemiz, bölgemizin ibadethane ihtiyacını fazlası ile giderecek. Kapaklımıza hayırlı olsun.’’ dedi.