Anadolu'nun çeşitli yerlerinden getirilen kurbanlıklar, Kapaklı Belediyesi’nin hazırladığı geçici kurban pazarı alanında satışa sunulmaya başlandı. 

Kurbanlık alış - satış sürecini yakından takip ettiklerini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, veteriner denetimlerinin İlçe Tarım Müdürlüğü, ilgili bakanlık personelleri ve belediye olarak iş birliği halinde sürdüğünü belirtti. Görevli birimlerin de kurban pazarlarında bulunduğunu belirten Başkan Mandalı, ''Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesi belediye olarak bütün tedbirlerimizi aldık'' dedi.

“BELEDİYE OLARAK GEREKLİ TEDBİRLERİMİZİ ALDIK”

Kurban Bayramı’na en güzel şekilde hazırlandıklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurban çadırlarımızda kurbanlıklar satışa sunulmaya başlandı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesi belediye olarak bütün tedbirlerimizi aldık. Görevli birimlerimizin ekipleri ile çalışacağız. Kurban ibadetimizin nasıl yerine getirileceği zaten dinimizce tek tek belirtiliyor. Belediye olarak da biz bu yönde gerekli tedbirlerimizi aldık. Kapaklı halkımızın rahat, temiz, hijyenik ve huzur içerisinde kurbanlarını alabilecekleri ve kesebilecekleri ortamlar oluşturduk. Hemşerilerimiz bu bayramda da gönül rahatlığıyla kurbanlarını kestirebilirler. Ayrıca bu süreci Veteriner denetimleri İlçe Tarım Müdürlüğü, İlgili bakanlık personelleri ve Kapaklı Belediyesi iş birliği ile yürüteceğiz.” dedi.