Kapaklı Gazetesi - COVID-19 tedbirleri kapsamında kapanan ve normalleşme sürecinde açılmaya başlayan iş yerlerinde İçişleri Bakanlığı tarafından uyulması gereken kurallar ve alınması gereken önlemlere ilişkin eş zamanlı denetimler gerçekleştirildi.

GEREKLİ KONTROL VE DENETİMLERDE BULUNULDU

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı denetimlerde İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli personellerden oluşan denetleme grupları, ilçe genelinde hizmete açılan iş yerlerinde, AVM’lerde, otel ve konaklama yerlerinde, ticari taksilerde, mesire alanlarında, parklarda, kıraathanelerde, berber, güzellik salonu, kuaförlerde ve semt pazarlarında gerekli kontrol ve denetimlerde bulundu.

“İŞLETME SAHİPLERİNE BİLGİ VERİLDİ”

Gerçekleştirilen denetimler sırasında işletme sahiplerine uymaları gereken kurallar konusunda bilgi verildi ve belirlenen kurallara uymadığı tespit edilen iş yerleri hakkında cezai işlemler uygulandı. Normalleşme sürecinde vatandaşlarımızdan rehavete kapılmamaları ve tedbirli olmaya devam etmeleri ifade edildi.