Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Barış Pınarı Harekatı’na destek programına, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ardından bir tepki de Milliyetçi Hareket Partisi’nden geldi.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, geçtiğimiz günlerde Barış Pınarı Harekatı’na destek amaçlı bir program düzenledi. Siyasilerin programa yarım saat kala davet edilmesi ya da hiç edilmemesi ile gündeme gelen programa bir tepki de MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı’ndan geldi. 

‘’ŞİDDETLE KINIYORUM’’

Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Nusret Güvercin; ‘’Bu ülke kabile devleti değil, bu Kapaklı Belediyesi de çadır otağı değil. Bu ülkede olduğu gibi Kapaklı’da da hak var hukuk var; üslup var, nizam var, adelet var. Tüm ülkede olduğu gibi Kapaklı’da da birlik ve beraberlik mesajı verilecekse buna kişi ve kurum parti gözetmeksizin davet edilir. Davet etmenin de bir adabı ve töresi vardır. Bilmiyorsanız sorun, araştırın, öğrenin. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp der atalarımız. Şunu bir kez daha öğrenmiş olduk; çok okuyan mı bilir çok gezen mi? Buradan bugün Kapaklı Belediyesi’ndeki birlik ve beraberlik meclis toplantısını şiddetle kınıyorum. Gereken yerlere bildirilecektir. Kınamamız toplantıya değil davet tarzı ve üslubunadır.’’ dedi.