CHP Kapaklı seçim sonuçlarına itirazını sürdürüyor CHP Kapaklı seçim sonuçlarına itirazını sürdürüyor

Kapaklı Gazetesi - TREDAŞ’ın yapmış olduğu açıklamaya göre, 18 Ağustos Perşembe günü Kapaklı Cumhuriyet, Bahçelievler ve Pınarca Mahallesi'nde elektrik kesintisi olacak.

9 SAATLİK KESİNTİ OLACAK

TREDAŞ, enerjiyi daha kaliteli, yeterli ve sürdürülebilir sunmak amacıyla planlı bakım onarım ve yatırım faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Kapaklı Cumhuriyet, Bahçelievler ve Pınarca Mahallesi'nde 18 Ağustos Perşembe günü saat 09:00’dan 18:00’a kadar elektrik kesintisi yaşanacak.

9 saatlik kesintiden etkilenecek bölgeler şöyle: Pınarca Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesinin küçük bir bölümü, Bahçelievler Mahallesinin küçük bir bölümü, Samsunlular Mahallesi, Mithatpaşa Caddesinin küçük bir bölümü, Akpınar Sokak, Zübeyde Hanım Sokak, Kır Sokağın küçük bir bölümü, Akç Sokağın bir bölümü, Ebru Sokağın bir bölümü, Cengaver Sokak, Aysun Sokak, Göktürk Sokak, Koray Sokak, Salkım Sokağın bir bölümü, Misket Sokağın bir bölümü, Nimet Sokağın bir bölümü, Akkoyun Sokak, Şenlik Sokağın bir bölümü, Akoluk Sokak, Yasin Onder, Vastas Valf Armatur San., S.S. Dogu Makedonya, Omer Halım Aydın, Meliha Adalar, Mustafa Molu, Ahmet Avcı çevresi