Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan dezenfektasyon işlemleri ile ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Corona Virüse(Covid-19) karşı ilçemizde de tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkardık." dedi.

Kapaklı Belediyesi tarafından koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında ilçe genelindeki okullarda ve toplu taşıma araçlarında ilaçlama ve dezenfekte çalışması yapılıyor.

"ÇALIŞMALARIMIZA BELİRLİ PERİYOTLARDA DEVAM EDİYORUZ"

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Çin'in Vuhan eyaletinden yayılan, neredeyse tüm dünyayı etkiler hale gelerek ölümcül vakalara yol açan, ne yazık ki ülkemizde de rastlanan Corona Virüse(Covid-19) karşı ilçemizde de tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkardık. Bu kapsamda belediyemizin bir iştiraki olan birçok alanda ilçemizde hizmetlerine aralıksız devam eden KENTAŞ tarafından kentimiz genelindeki tüm okullarda ve toplu taşıma araçlarında Corona Virüse(Covid-19) karşı alınan önlemler kapsamında ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımız belirli periyotlarda kentimiz genelinde sürecek." İfadelerini kullandı.

"BU SÜREÇTE GEREKEN HASSASİYETİ GÖSTERMENİZİ RİCA EDERİM"

İkinci eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala da okullarda dezenfekte işlemi gerçekleştirildiğini anımsatan Başkan Çetin, "Periyodik ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımız ve Corona Virüse(Covid-19) karşı alınan önlemler kapsamında ilçemizdeki okullarımızda ve toplu taşıma araçlarında çalışmalarımız devam ediyor. Söz konusu virüse karşı umuma açık alanların dezenfekte çalışmalarının yanı sıra bireysel tedbirler de çok büyük önem arz etmektedir. Kişisel temizliğe büyük önem veren milletimizin, bu süreçte daha hassas bir şekilde davranmasını istirham ediyorum. Sağlık Bakanlığımız tarafından hazırlanan broşürlerde yer alan bilgileri uygulamaya özen göstererek, ailemizle ve yakınlarımızla da paylaşmanızı, bu süreçte gereken hassasiyeti göstermenizi rica ederim." dedi.