Kapaklı Gazetesi - TREDAŞ’ın resmi sitesinde yayınlanan duyuruya göre, 2,3 ve 4 Haziran günleri Kapaklı’nın bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.

Bölgede planlı bakım ve onarım faaliyetleri gerçekleştiren TREDAŞ ekipleri, 2 Haziran Salı günü saat 09.00 ile 12.00 saatleri arasında Pınarca Mahallesi’nin bir bölümünde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

3 HAZİRAN’DA 3 MAHALLEDE KESİNTİ YAŞANACAK

Yine TREDAŞ’ın resmi internet sitesinde yayınlanan duyuruya göre 3 Haziran Çarşamba günü yine 09.00 ile 12.00 saatleri arasında 3 saatlik bir kesinti yaşanacak. Kesintiden etkilenecek kısımlar ise şu şekilde; Pınarça Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi’nin küçük bir bölümü, Bahçelievler Mahallesi’nin küçük bir bölümü (Samsunlular Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi’nin bir bölümü, Akpınar Sokak, Zübeyde Hanım Sokak, Kır Sokak’ın küçük bir bölümü, Akça Sokak’ın bir bölümü, Ebru Sokak’ın bir bölümü, Cengaver Sokak, Aysun Sokak, Göktürk Sokak, Koray Sokak, Salkım Sokak’ın bir bölümü, Misket Sokak’ın bir bölümü, Nimet Sokak’ın bir bölümü, Akkoyun Sokak, Şenlik Sokak’ın bir bölümü, Akoluk Sokak, Yasin Onder, Vastas Valf Armatur San., S.S. Dogu Makedonya, Omer Halım Aydın, Melıha Adalar, Mustafa Molu, Ahmet Avcı.)

4 HAZİRAN’DA 5 SAATLİK KESİNTİ YAŞANACAK

4 Haziran’da da bir bakım çalışması gerçekleştirileceğini duyuran TREDAŞ, bu kez 09.00 ile 14.00 saatleri arasında kesinti yaşanacağını belirtti. Kesintiden ise Bahçelievler Mahallesi’nin küçük bir bölümü (Mevlana Caddesi’nin küçük bir bölümü, Alaaddin Caddesi’nin bir bölümü, Kayalık Sokak, Baltacı Sokak, Anafartalar Caddesi’nin küçük bir bölümü, Çileli Sokak, Hıdır Sokağın bir bölümü, Mehmetçik Sokak, Dikilitaş Sokak) etkilenecek.