Kapaklı Gazetesi - Hafta sonu gerçekleştirilecek olan Açık Öğretim Lise ve Açık Öğretim Ortaokul sınavları için geri sayım başladı.

Eğitim hayatına MEB'in Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesinde devam eden binlerce öğrenci, 2019-2020 eğitim yılı 2. dönem sınav tarihlerine odaklandı. Sınav tarihlerinin netleşmesi ile birlikte Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de ilçede hazırlıklarını başlattı.

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU 2 OTURUM YAPILACAK

AÖO 2. dönem sınavları 25 Temmuz 2020 tarihinde 2 oturum olarak gerçekleştirilecek. Sınavın 1. Oturumu Saat 9.30'da başlayacak. 2. Oturumun başlangıç saati ise 14.00 olarak belirlendi.

AÇIK ÖĞRETİM LİSE SINAVI SAAT KAÇTA?

Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi Sınavı'nın 1. Oturumu ise Cumartesi günü saat 09.30'da 2. oturumu ise aynı gün saat 14.00'de, 3. oturumu ise pazar günü saat 09.30'da başlayacak.

KAPAKLI’DA 4 OKULDA YAPILACAK

Kapaklı’da ise Açık Lise ve Ortaokulu sınavları 4 okulda gerçekleştirilecek. Kapaklı Anadolu Lisesi, Kapaklı Belediye Ortaokulu, Kapaklı Gazi İlkokulu ve Büyükşehir Belediye İsmet İnönü İlkokulu’nda gerçekleştirilecek olan sınavlara yaklaşık 2 bin öğrencinin katılacağı öğrenildi.

‘’MASKE VE SOSYAL MESAFE KURALINA UYALIM’’

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, ‘’Hafta sonu gerçekleşecek sınavlarımızda öncelikle öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının kararlaştırdığı tüm pandemi kurallarına uymak için hazırlıklarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Sınava girecek öğrencilerimizden de maskelerini takmalarını ve sınav saatini beklerken sosyal mesafe kurallarına uymalarını rica ediyoruz. Başarılar.’’ dedi.