Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Ülkü Ocakları, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’da bulunan kabri Anıtkabir’e ziyaret gerçekleştirdi.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin de katılımları ile yeni taşındığı binasında açılışını gerçekleştirdi. Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Hakkı Açıkgöz’in liderliğinde tüm il ve ilçe yönetimleri de açılışa katılım sağladı. Açılışa katılan Kapaklı Ülkü Ocakları; ardından başkent ziyaretine Başbuğ Alparslan Türkeş'in anıt mezarı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle Anıtkabir'de hazır bulunup Atamızı anarak devam etti. 

‘’MEKANLARI CENNET OLSUN’’

Ziyaretler dolayısıyla açıklamada bulunan Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Mert Kaya, “Nice zaferler ile dolu olan şanlı tarihimizin en önemli zaferlerinden olan, yurdumuzdaki tüm işgal kuvvetlerinin hakimiyetine son vererek Anadolu’nun kıyamete kadar kesin Türk yurdu olduğunun kanıtı olan ve cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Milli Mücadele sürecinin son ve en büyük savaşı Büyük Taarruz ile 97 sene önce bugün yüce Türk Milleti, Ulu Önderi Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize emanet ettikleri cumhuriyetimiz tam bağımsızlık ruhu ile hala genç ve dimdik ayaktadır. Türk gençliğinin yegane temsilcisi olan Ülkücü Hareket bu bilinçle hareket ederek 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Anıtkabir'de hazır bulunarak andılar. Başta Gazi Mustafa Kemal Paşa'mız ve silah arkadaşları olmak üzere cumhuriyetimizi büyük bir mücadeleyle kurup yükselten tüm şehitlerimizin ve ebediyete intikal etmiş olan kahraman gazilerimizin ruhları şâd, mekanları cennet olsun." Dedi.