Kapaklı Gazetesi - Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ)’nin 5 Mayıs Pazar günü Kapaklı’da gerçekleştireceği bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ilçeye 1 günlüğüne elektrik ve su verilemeyecek.

TREDAŞ tarafından yapılan duyuruya göre, 5 Mayıs Pazar günü Kapaklı’nın 15 mahallesinde 7 saat sürecek bir planlı elektrik kesintisi yaşanacak. Fatih, İsmet Paşa, Karaağaç, Kazım Karabekir, Bahçelievler, Karaağaç OSB, Cumhuriyet, Yanıkağıl, İnönü, Pınarca, Karlı, Atatürk, Uzunhacı, Bahçeağıl ve Mimar Sinan mahallelerinde gerçekleşecek kesintinin 08.00 ile 15.00 saatleri arasında gerçekleşmesi planlanıyor.

SULAR DA KESİLECEK

TREDAŞ’ın duyurusunun ardından diğer bir kesinti haberi de Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Müdürlüğü’nden geldi. Elektrik kesintisine bağlı olarak ilçede su kesintisinin yaşanacağını duyuran TESKİ, ‘’TREDAŞ ekiplerinin Kapaklı'da yapacağı bakım ve onarım çalışmaları sebebi ile yaşanacak olan elektrik kesintisine bağlı olarak, 5 Mayıs 2019 Pazar günü 08:00-15:00 saatleri arasında Kapaklı ilçe merkezi ve mahallelerinin tamamına su verilemeyecektir. Elektrik kesintisi sonuçlandıktan sonra içme suyu depolarındaki su seviyesinin normale dönmesi biraz zaman almaktadır. Ancak su seviyeleri normale döndüğünde su abonelere ulaşacaktır. Su kesintisi, arıza onarımı tamamlandıktan sonra suyun abonelere ulaşması ev veya iş yerlerinin konumuna ve arızanın boyutuna bağlı olarak birkaç saat kadar farklılık gösterebilir.’’ İfadelerini kullandı.