Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) ekiplerinin Kapaklı’daki su arama çalışmaları hakkında bilgi veren CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, su fiyatlarında indirim için de görüşme gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

TESKİ’nin sondaj çalışmaları neticesinde 2 su kuyusunda sonuç elde edildiğini kaydeden Yılmaz, ‘’Kapaklı’daki su yetersizliğinden dolayı 2 tane su kuyusu açıldı. Her iki kuyuda da 50 lt/sn su bulundu. Bulunan bu yeni rezervin Kapaklı’daki su sorununu bir nebze çözmesini bekliyoruz. Ayrıca su kuyuları için 2 adet depolama alanı çalışmaları bugün itibariyle başladı.’’ dedi.

‘’İNDİRİM TALEBİNDE BULUNDUK’’

Koronavirüs ile mücadele sürecinde su faturalarında indirime gidilmesi için görüşme yaptıklarını dile getiren İlçe Başkanı Yılmaz, ‘’Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz bu süreci titizlikle yürütüyor. 11 ilçede büyükşehir belediyesi ekipleri ile organize bir şekilde dezenfektasyon ve maske dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Tabi su fiyatları için de Kadir Başkanımız ile görüştük. Pandemi sürecinde su fiyatlarında indirim talebinde bulunduk. Görüşmelerimiz devam ediyor.’’ İfadelerini kullandı.