Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden oluşan müzik korosu, katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müzik Korosu, ÇOSB MTAL Konferans Salonu’nda bir konser verdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle verilen konsere Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Siyasi Parti Temsilcileri ve öğretmenler katılım gösterdi. 

‘’AMACIMIZ MANEVİ OLARAK DUYGULANDIRMAK’’

Konserde konuşan Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Cengiz Vural, ‘’Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak hazırladığımız koro müzikaline hoş geldiniz. Okul olarak misyonumuz öncelikle öğrencilerimizin, velilerimizin, manevi anlamda duygulandırmak ve türkü ile buluşmalarını sağlamak amacıyla bir gece düzenledik. Şimdiden hepinize iyi seyirler diliyorum.’’ dedi.

Okul Müdürü Vural’ın konuşmalarının ardından öğretmenlerden oluşan koro sahne alarak en seçkin türküleri katılımcılar için seslendirdi. Konser sonrası öğretmenler büyük alkış topladı.