Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Cengiz Becerir ve ekibi Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ziyaret etti. 

Gerçekleştirilen ziyarette Kazak Gölü girişine yapılacak olan Kapaklı Devlet Hastanesinin protokol müjdesi verildi. Çok yakın zamanda hastane ihalesinin yapılacağını dile getiren Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Cengiz Becerir ve ekibi, aynı zamanda Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği yapılması içinde çalışmalara başlanacağını ifade etti. 

“HASTANEMİZİ KENTİMİZE KAZANDIRIYORUZ”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kapaklı'da vatandaşlarımızın daha modern ve kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi için, ilçemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan Modern Devlet hastanemizi kentimize kazandırıyoruz. Çok yakında hastanemizin protokolünü imzalayarak ihale süreci başlayacak olup ardından hastanemizin temelini halkımızla birlikte atacağız. Modern mimarisi, donanımı ve güçlü altyapısıyla halkımızın hizmetine açılacak olan hastanemiz ilçemize rahat bir nefes aldıracak. Kentimizin ihtiyacı olan projeleri hayata geçirmek için gece gündüz demeden sizlerden aldığımız güç ve destekle çalışıyoruz. Hastanemizin Kapaklı’mıza ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.