Kapaklı’da yaşanan internet sorununa dünya devi Vodafone el attı. Kapaklı’da fiber internet için kolları sıvayan Vodafone, 284 cadde ve sokağa fiber internet getiriyor.

FİBER ALT YAPI GELİYOR

Kapaklı’da alt yapı sorunu nedeniyle internet hizmeti almakta sorun yaşayan vatandaşa müjde, Vodafone’den geldi. Kapaklı genelinde fiber alt yapı çalışmalarına başlayan Vodafone, 284 cadde ve sokağı kısa sürede fiber alt yapı ile buluşturacak. 

284 CADDE-SOKAK FİBER İNTERNETE GEÇİYOR

Vodafone Net İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından başlatılan alt yapı çalışmaları kapsamında 16 Temmuz 2018 – 16 Kasım 2018 tarihleri arasında Cumhuriyet, Atatürk, İnönü, İsmetpaşa ve Bahçelievler Mahallelerinde 156 cadde ve sokak, 9 Haziran 2018 – 7 Ekim 2018 tarihleri arasında ise yine Cumhuriyet, Atatürk, İnönü, İsmetpaşa ve Bahçelievler Mahallelerinde 128 cadde ve sokak olmak üzere toplamda 284 cadde-sokak fiber altyapıya kavuşacak. Vodafone’un bu alt yapı atağıyla Kapaklı’da yaşanan alt yapı sorununun kısa sürede çözülmesi bekleniyor.

“İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Fiber alt yapı çalışmaları hakkında bilgisine başvurduğumuz Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, vatandaşların uzun süredir yaşadığı mağduriyetin giderileceğini söyledi. Başkan Mandalı, “Uzun zamandır vatandaşlarımız internet hizmeti almakta sorun yaşıyordu. Yıllarca abonelik için bekleyen ve mağdur olan vatandaşlarımız vardı. İnşallah artık internetsiz ev kalmayacak. Yaptığımız uzun istişareler sonucunda çalışmalar başladı. Fiber İnternet alt yapısı Vodafone tarafından yapılacak. Yapılan anlaşma gereği kazılan yerleri Vodafone kapatacak. Belediye olarak bizlerde kontrol ve denetimlerimizi yapacağız. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun” dedi.