Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 6. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle pastalı bir kutlama gerçekleştirdi. 

Yıllardır bölgedeki esnafa düşük faizli kredi kullandırarak kolaylık tanıyan Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 6. Kuruluş yıldönümünü pasta ile kutladı. Kooperatif çalışanlarının kendi aralarında gerçekleştirdiği kutlamada konuşan Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, ‘’Bölgemizin esnafı ve emekçisi ile gelişen kooperatifimizde nice yıllara inşallah’’ dedi.

‘’KAPAKLI ESNAFI İLE İÇ İÇE OLDUK’’

Kooperatife kayıtlı 885 ortak olduğunu dile getiren Dükanlı, ‘’Kuruluşumuzdan bu yana Kapaklı esnafı ve sanatkarı ile hep iç içe olduk, sorunlarına kulak verdik. Şu anda odamıza kayıtlı 885 ortak bulunuyor ve bunlardan 705 tanesi aktif durumda. 2019 yılında b5ugüne kadar 51 bin 500 TL plasman verildi. Bu tutar geri dönüşlerle birlikte 89 bin 650 TL'ye ulaştı. Ortaklarımızın her türlü kredi imkanından kolaylıkla faydalanması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 6 yıldır hizmet verdiğimiz kooperatifimize nice yıllar diliyorum. Bölgemizin esnafı ile birlikte büyümeye devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.