Kapaklı Gazetesi - 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Kapaklı'da da sosyal mesafe kuralları içerisinde kutlandı.

Saat 11.00'de gerçekleştirilen törende Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Ardından törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Kapaklı Belediye Meydanı'nda koronavirüs tedbirleri kapsamında, kısıtlı katılımla yapılan törene Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, partililer, kurum müdürleri ve STK Temsilcileri katıldı. Törende pandemi tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına da uyuldu, katılımcılar maskelerini takarak alanda bulundu.

CHP VE İYİ PARTİ ÇELENK SUNDU

Tören programının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ve İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, partilerinin çelengini anıta sundu. Sonrasında CHP ve İYİ Partililer sosyal mesafeye uyarak anıt önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.