Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. Yıl dönümü münasebetiyle bir anma videosu hazırlayan Kapaklı Belediyesi, 6. Sınıf öğrencisi iki çocuğun rol aldığı videoyla sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Kapaklı Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 80. Yıl dönümü münasebetiyle bir video hazırladı. Hazırlanan anma videosunda Kapaklı’da ikamet eden 6. Sınıf öğrencileri Eylül ve Enes gönüllü olarak rol aldı. 6. Sınıf öğrencileri Eylül ve Enes’in gönüllü olarak rol aldığı videonun çekimleri Pınarça Mahallesi ve Kapaklı İlçe merkezinde yapıldı.

SENARYODAKİ VURGULAR DİKKAT ÇEKTİ

Çekimleri yaklaşık iki gün gibi kısa bir sürede tamamlanan videoda Eylül ve Enes’in başarılı performansları beğeni toplarken, senaryodaki ‘Eşitlik, Laiklik, Cumhuriyet’ gibi kavramlar da dikkat çekti.

“EMANETİNİN BEKÇİLERİYİZ”

Videonun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; “Öncelikle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 80. Yıl dönümünde saygı, özlem ve minnetle anıyorum. Bizler, O’nun bize emanet ettiği değerlerin her daim bekçisi olduk, bundan sonra da bu değerleri korumak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu nedenle, aramızdan ayrılışının yıl dönümünde hem Atatürk’ü anmak, hem de bize emanet ettiklerinin bekçisi olduğumuzu hatırlatmak adına böyle bir anma videosu hazırladık. Bu kapsamda başta Eylül ve Enes kardeşlerim olmak üzere videonun hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

İZLEYENLERİ DUYGULANDIRDI

Kapaklı Belediyesi tarafından hazırlanan ve izleyenleri duygulandıran video sosyal medyada büyük beğeni toplarken, kısa sürede binlerce kişi tarafından izlendi ve paylaşıldı