Kapaklı Belediyesi, çağımızın en yaygın gereksinimlerinden biri haline gelen internet hizmetini Kapaklı halkının kullanımına sunuyor.

ÜCRETSİZ WI-FI HİZMETİ FAALİYETE GEÇTİ

Faaliyete başlayan projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İnternet, çağımızın olmazsa olmazlarından biri konumuna geldi. Biz de vatandaşlarımızın bu ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına Ücretsiz Wi-Fi hizmetimizi faaliyete geçirdik.” dedi.

HİZMETİMİZİN ALANI GENİŞLETİLECEK

Pilot bölge olarak Belediye Meydanının seçildiğini ve Ücretsiz Wi-Fi noktalarının İlçemizin diğer bölgelerinde de yaygınlaştırılacağını kaydeden Başkan İrfan Mandalı, “Şu anda Wi-Fi hizmetimiz Belediye Meydanı, Recep Güven Parkı ve Atatürk Anıtı çevresinde hizmet veriyor. Belediye Meydanında hayata geçirdiğimiz projemizi hızlı bir şekilde diğer bölgelerimizde de yaygınlaştıracağız.” bilgilerini aktardı.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

İnternet kullanıcılarının ‘UcretsizWifiBelediye’ ağına bağlandıktan sonra T.C. Kimlik No ve telefon numaralarını girerek sisteme kayıt olacağını belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kayıt işlemi gerçekleştikten sonra vatandaşlarımız Ücretsiz Wi-Fi hizmetimizi diledikleri gibi kullanabilirler. Yeni hizmetimiz Kapaklı halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.