Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısı, 1 Mart Salı günü saat 14.00’da Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında yapılacak.

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan toplantı açılış ve yoklama ile başlayacak. Toplantının ilk gündem maddesinde Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Cumhuriyet Mahallesi 3041 parselin park alanında kalan 4 bin 813,10 metrekarelik kısmının su deposu, içme suyu arıtma tesisi ve terfi merkezi yapılmak üzere Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi genel müdürlüğüne 20 yıl süre ile bedelsiz tahsis edilmesi konusu görüşülecek.

MÜDÜRLÜKLERDEN GELEN YAZILAR GÖRÜŞÜLECEK

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Cumhuriyet Mahallesi 2155 ada 7 parselde mülkiyeti belediyeye ait olan bin 525,92 metrekare arsanın camii yapılması için Kapaklı İlçe Müftülüğü’ne 25 yıl süre ile bedelsiz tahsis edilmesi konusunun görüşülmesinin ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün Boş Kadro Değişikliği ve Dolu Kadro Değişikliği konulu 2 yazısı görüşülecek. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Kapaklı İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 460 ada 1 parsel ve 461 ada 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği konulu yazısının görüşülmesinin ardından toplantının altıncı gündem maddesinde Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’nün Bahçeağıl ve Karlı Mahallelerini birbirine bağlayan yol üzerindeki köprüye isim verilmesi konulu yazısı görüşülecek.

HİSSE SATIŞI GÖRÜŞÜLECEK

Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 257 ada 31 parselde bulunan 51,63 metrekare belediye hissesinin hissedarına satılması konusunun görüşülmesinin ardından, Destek Hizmetleri Müdürlüğünün 1 adet minibüs ile 1 adet kamyonet alımı yapılması konulu yazısı, Mali Hizmetler Müdürlüğünün Bilgi İşlem Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2022 Yılı Bütçe tertiplerine Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği’nin 36. Maddesi uyarınca aktarma yapılması konulu yazısı, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün Kapaklı Belediyesi Personel A.Ş. Genel Kurul Temsil Yetkisi konulu yazısı görüşülecek.