Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Kapaklı genelindeki çalışmalarına hız verdi. 

Kurban Bayramı öncesi çalışmalarına hız veren ekipler, bayram mesaisine erkenden başladı. Sıcak giden yaz günlerinde Kapaklı içerisinde ve ilçeye bağlı mahallelerdeki çöp konteynerlerinde günlük yıkama ve çevre temizlik çalışmalarına devam ediliyor.

“BAYRAMDA DA VATANDAŞLARIMIZ TEMİZ VE HUZURLU BİR BAYRAM GEÇİRECEK”

Bayram öncesi yoğun temizlik programı ile çalışıldığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklımızda çevre temizliği çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Kapaklımızın kaldırımlarında, yollarında, parklarında ve bahçelerinde büyüyen otlar ekiplerimiz tarafından temizlenerek, burada yaşayan vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın daha rahat bir ortamda yaşamaları ve oyun oynamalarını sağlıyoruz. Halkımızın yaşam kalitesini artıran hizmetlerimiz yaklaşan bayram öncesinde daha da önem kazanıyor. Bu noktada daha duyarlı bir şekilde hareket ediyoruz. Bu bayramda da vatandaşlarımız temiz ve huzurlu bir bayram geçirecek.” dedi.