Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), önümüzdeki günlerde Kapaklı’nın 3 ayrı mahallesinde birer gün arayla elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

20 Eylül Perşembe günü başlayacak kesintilerin 9 – 9.5 saat sürmesi beklenirken; kesintiden Atatürk Mahallesi’nin bir bölümü, Cumhuriyet Mahallesi’nin bir bölümü ve Bahçelievler Mahallesi’nin bir bölümünün etkilenmesi bekleniyor. TREDAŞ yetkililerinin ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı; ‘’ TREDAŞ olarak enerjiyi daha kaliteli, yeterli ve sürdürülebilir sunmak amacıyla planlı bakım onarım ve yatırım faaliyetleri gerçekleştirmekteyiz.’’

İLK KESİNTİ ATATÜRK MAHALLESİ’NDE

TREDAŞ tarafından yapılan duyuruda 20 Eylül Perşembe günü saat 08:30 ile 18:00 saatleri arasında Atatürk Mahallesi’nde kesinti yaşanacağı duyuruldu. 9.5 saat sürecek kesintiden; Atatürk Mahalllesinin bir bölümü yani Kerem Sokak, Kumrular Sokak, Kamelya Sokak, Başak Sokak,Küme Sokak, Kamelya Sokak,Kenan Evren Caddesi,Kale Sokak, Kadife Sokak etkilenecek. 

BAHÇELİEVLER’DE 9 SAAT KESİNTİ

Yapılan duyuruda kesintinin ikinci adresinin Bahçelievler Mahallesi olacağı belirtildi. 21 Eylül Cuma günü gerçekleşecek kesintinin 09:00 ile 18:00 saatleri arasında yaşanacağı duyuruldu. Yaşanacak kesintiden ise Anafartalar Caddesinin bir bölümü, Mehtap Sokak, Aziz Sokak, Ulus Sokak, Baltacı Sokak, Mevlana Caddesi’nin bir bölümü, Efsane Sokak,Talih Sokak, Karacaoğlan Caddesi, Güvercin Sokak, Şenlikoğlu Sokak, İkbal Sokak, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nin bir kısmı ve İğdelik Sokak etkilenecek. 

SON KESİNTİ CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE OLACAK

Yaşanacak olan elektrik kesintilerinden Kapaklı’nın en büyük mahallesi olan Cumhuriyet Mahallesi de nasibini alacak. 22 Eylül Cumartesi günü saat 08:30 ile 18:00 arasında gerçekleşecek olan kesintiden; Erbay Caddesi’nin küçük bir bölümü, Mithatpaşa Caddesi’nin bir kısmı, Ertürk Sokak, Dikici Sokak, Yeşilova Sokak, Karagöz Sokak, Hazer Sokak, Çamlık Sokağın Bir Bölmü, Seze Sokak, Dumlu Sokak, Yıldız Caddesinin bir bölümü, Demir Sokak, Ak Sokak, Anı Sokak, Ayhan Sokak, Bengü Sokak, Doğan Sokak, Akın Sokak, Celal Bayar Caddesi’nin küçük bir bölümü etkilenecek.

1 BUÇUK SAATLİK GENEL KESİNTİ

Ayrıca yapılan duyuruda 22 Eylül Cumartesi günü 09:00 ile 10:30 saatleri arasında bu üç mahallede genel bir kesinti daha olacağı duyuruldu. 1.5 saatlik bakım çalışmaları yapılacak olan kesintiden etkilenecek olan yerler şöyle; 

Cumhuriyet Mahallesi, Bahçelievler Mahallesinin, Atatürk Mahallesi, Bir Kısmı, Pınarça Mahallesinin Tamamı ( Mithat Paşa Caddesinin Bir Kısmı, 19 Mayıs Caddesinin Bir Kısmı, Çiçek Sokak, Açelya Sokak, Akasya Sokak, Hoca Ahmet Yesevi Caddesinin Küçük Bir Kısmı, Aydın Sokak, Bora Sokak, Başak Sokak, Aydoğan Sokak, Aslı Sokak, Ezgi Sokak, Yeni Cami Caddesinin Küçük Bir Kısmı, Alev Sokak, Anıt Sokak, Adak Sokak, Ateş Sokak, Akan Sokak, Bilge Sokak, Zengin Caddesinin Bir Kısmı, Dumlupınar Caddesinin Bir Kısmı, Ceyhun Sokak, Coşkun Sokak, Duygu Sokak, Dere Sokak, Öğretmen Celil Özen Sokak, Doruk Sokak, Çamlık Sokak, Bengü Sokak, Doğan Sokak, Akın Sokak, Ayhan Sokak, Anı Sokak, Ak Sokak, Erbay Caddesinin Küçük Bir Bölümü, Çamlık Sokak, Seze Sokak, Dumlu Sokak, Demir Sokak, Yıldız Caddesinin Bir Kısmı, Muhtar Çetin Dilsiz Sokak, Dikici Sokak, Karagöz Sokak, Yeşilova Sokak, Hazer Sokak, Ertürk Sokak, Buse Sokak, Sarmaşık Sokak, Vatan Caddesi, Erdem Sokak, Fulya Sokak, Dilber Sokak, Turgut Özal Caddesi, Şen Sokak, Şahin Sokak, Cevher Sokak, Kıbrıs Caddesi, Sevda Sokak, Seda Sokak, Soylu Sokak, Şirin Sokak, Şifa Sokak,Plevne Caddesi, Narçiçeği Sokak, Dilara Sokak, Aynur Caddesinın Bir Bölümü, Kamer Sokak, Akyer Sokak, Çeşme Sokak,Uzun Sokak, Nesrin Sokak, Ekin Sokak, Kalender Sokak,Günay Sokak, Gövenç Sokak, Hürrem Sokak, Ekin Sokak, Sarp Sokak, İlker Sokak, Harbiye Caddesi, Remzi Akgün Sokak, Girne Sokak, Çeyiz Sokak, Songül Sokak, 9 Eylül Caddesi, Hercai Sokak, Pembegül Sokak, Fesleğen Sokak, Kardelen Sokak, Eylül Sokak Gökdağ Sokak, Esmaray Sokak, Caner Sokak, Gökdağ Sokak, Zarif Sokak, Dilekbaşı Sokak, Yunus Sokak, Arıtürk Sokak, Nagir Sokak, Serçe Sokak,Yakamoz Sokak, Atakaya Sokak, Gümüş Sokak, Bayraktepe Sokak, Tahtacılar Sokak, Avcılar Sokak, Cihangir Sokak, Körbey Sookak, Ofis Sokak, Toygar Sokak, Hidayet Sokak, Değirmenciler Sokak, Hisaratlı Sokak, Misket Sokak, Gülbahar Sokak, Zübeyde Sokak, Alaadin Caddesi, Akkoyun Sokak, Kılıçarslan Sokak, Şahin Sokak.